Om os

D. 01-03-2019 blev dagen hvor vores virksomhed gik online og tog imod kunder for første gang! Det tog hurtig fart, folk fik øjnene op for en høj service og den bedste kvalitet til en god pris!

Var det starten på et eventyr, eller var det lysten til at give noget viden videre? Vi ved det faktisk ikke! Men fremad gik det hurtig!

Januar 2020 havde vores printerfarm printet i mere end 72.000 timer! Dette kun på 270 dage, imponerende!

Vi elsker kontakt med vores kunder, vi kæmper for at gøre os selv bedere, og dermed kunne gøre det endnu bedere for vores kunder!

LAB3D har speciale i at sætte ting i masse produktion! Vi kapaciteten til at kunne starte en masseproduktion på under 12 timer, og samtidig med en pris der er langt under priserne har at lave plastik dele på andre måder!

Licensaftale

Vi tilbyder som en af de eneste på markedet en underskrevet licensaftale, ved print på vores printerfarm. Det giver tryghed for dig, da du ved hvordan dine iværksætter idéer bliver behandlet!

Styr på teknikken

Hele vores printerfarm er bygget fra bunden, så derfor kender vi også hver en lille skrue på maskinen. Det resulterer i en tårnhøj effektivitet på vores printerfarm!

Samarbejdspartnere

Vi samarbejder med nogle af landets og verdens bedste inden for vores fag. Vi er anderkendt ved alle vores partnere. Det gør os super skarpe i alle opgaver!

Hvad siger vores kunder om os

"Super hurtige til at svare på spørgsmål når man skriver til dem. Er rigtig glad for de ting jeg bestilte. Kan varmt anbefale dem"
Kristine
Trustpilot anmeldelse
"God pasform og overraskende stærk. Værktøjs og batteriholder til Makita fungere rigtig godt og var lige hvad jeg søgte. 5 stjerner her fra, kan klart anbefales"
Anders
Trustpilot anmeldelse
"Brug LAB3D ! Fantastisk service over-all, alt lige fra kontakt, hjælp, råd og leveringstid. Absolut anbefaling !!!!!"
LArs
Trustpilot anmeldelse
"Smertefrit. Det er den korte og præcise beskrivelse af min indkøbsoplevelse hos LAB3D. Når jeg mangler en ny dims, som ikke findes på markedet, så vil jeg spørge her."
Søren
Trustpilot anmeldelse

Kontakt os direkte

+45 21 99 03 07

Åbningstider på telefon:

Mandag – torsdag: 17 – 22

Fredag: 13.30 – 22

Lørdag & søndag: 12 – 20

IMG_7152

Tobias Schjønberg

Direkte: Tobias@lab3d.dk

IMG_7160

Andreas Soll

Direkte: Andreas@lab3d.dk