Løjt Nørregade 22

6200, Aabenraa

+45 21 99 03 07

Vi hjælper altid gerne!

Man-Tor: 17.00-22.00

Vi har også åben i weekenden! fredag: 13-22 - lørdag/søndag 12-22

MONTAGEVEJLEDNING PHILIPS HUE DIMMER, SAMT HUE BUTTON INDSATS

LAB3Ds HUE dimmer indsats er lavet af 100% PLA med 30% fyld i en gitterformation. Gitterformationen med 30% fyld er til for, at beslaget er mest mulig stærk samtidig med den er fleksibel og ikke let at knække. Husk at tage forbehold for placering af indsatsen og dimmeren, således, at der ikke er risiko for skade på person, indsats og dimmer.
LAB3D er ikke ansvarlig for eventuelle skader af disse. HUE dimmer indsatsen er godkendt til at monteres på væggen, men ikke i forbindelse med andet strøm (læs nederst på denne side, omhandlende ulovlig installation).

1.

FØRST FJERNES YDERRAMMEN(HVID RAMME) NEMT MED ET LET VRID FRA BEGGE SIDER. HEREFTER ER DEN TEKNISKE RAMME SYNLIG.

2.

HEREFTER SKRUES DEN TEKNISKE RAMME PÅ VÆGGEN MED DE TO MEDFØLGENDE SKRUER.

3.

NÅR DEN TEKNISKE RAMME ER MONTERET MED DE TO SKRUER PÅ VÆGGEN, SÅ KLIKKES YDERRAMMEN PÅ IGEN. 


VIGTIG:

Skrivelse fra sikkerhedsstyrelsen:

Hvis man printer dele til installationsmateriel, så gør man sig selv til producent. Dette betyder at man laver en ulovlig installation. Derfor printer vi ikke dele til installationsmateriel, og det må derfor heller ikke bruges i sammenhæng med el-installationer!
Så er det lovligt at bruge vores produkter? Anvendelse i stærkstrøm-installation er ikke lovlig, alle andre anvendelser, som til svagstrøm, illustrationer, pynt eller rekvisitter er ikke omfattet af elsikkerhedsloven.

Loven gælder for elektriske anlæg og elektriske installationer, hvor spændingen er så høj eller strømstyrken så stor, at der kan opstå fare.