Ombygningskit til ZGP2801K4-FOH-E AT

DKK449,00

Dette ombygningskit gør det nemt at ombygge et ZGP2801K4-FOH-E modul til at passe i en LK Fuga ramme og benytte svagstrømstangenter. Den er plan med rammen og kræver derfor ikke bagvedliggende dåse.

Det PCB der bliver brugt er på nuværende tidspunkt kompatibelt med Philips Hue, hvilket betyder at det kan parres direkte med Philips Hue bridge og vil fremgå i appen. Det bruger et CR2430 batteri og producenten oplyser at det kan holde strøm i op til otte år. 

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

Beskrivelse

Ombygningskit til ZGP2801K4-FOH-E

Dette ombygningskit gør det nemt at ombygge en ZGP2801K4-FOH-E (Også kaldt Hue Smart Switch kontakt) til at passe i en LK Fuga ramme og benytte tangenter for afbryder tangent. Dette ombygningskit gør, at den bliver plan med rammen og kræver derfor ikke bagvedliggende dåse.

Det PCB der bliver brugt er kompatibelt med Philips Hue, hvilket betyder at det kan parres direkte med Philips Hue bridge og vil vises i appen. PCB’et bruger et CR2430 batteri og producenten oplyser at det kan holde strøm i op til otte år.

El sikkerhed:

Trykket må ikke blandes med 230V. Intentionen er, at det skal monteres direkte på væg, eller i dåse uden 230V.

Trykke skal sættes op hvor der er spændinger som kan overskride 50V

Den officielle melding fra Sikkerhedstyrelsen er, at der skal indrages en autoriseret el-installatør, som har mulighed for at risikovurdere produktet og tage ansvar for hvordan det bliver monteret. Det er IKKE noget LAB3D vil opfordre til at gøre. Har din autoriseret el-installatør tekniske spørgsmål til produktets opbygning, henvises de til at kontakte Andreas på mail: support@lab3d.dk.

LAB3Ds anbefaling er, at få elektrikeren til at fjerne strømmen bag trykket – det kan i det fleste tilfælde klares i det nærmeste lampeudtag. Vi anbefaler at holde sig til hvad elektrikeren anbefaler, det er hans ansvar!

Kommer 3D printet til at kunne købes separat?

3D printet sælges på nuværende tidspunkt ikke seperat, fordi PCB’ens dimensioner kan variere alt efter hvilken patch det kommer fra. Det vil sige, hvis der købes et PCB fra en anden leverandør end vores, så er der chance for at det ikke passer i 3D printet. Når 3D printet designes og produceres, så er det en proces som kræver ekstrem høj præcision, for at sikre et godt tryk. Derfor vil en lille varians i PCB’et resultere i et tryk som vi ikke kan stå inde for. LAB3D har derfor vurderet, at en samlet løsning i form af dette ombygningskit, det mest hensigtsmæssige.

 

Komponenter

Antal

 

Bemærkning

ZGP2801K4-FOH-E

1

 

Denne kontakt kan have forskellige navne på webshops. Derfor kig efter modelnummeret: ZGP2801K4-FOH-E

Halve afbryder tangenter

1

 

1 sæt består af 2 halve afbryder tangenter

NEM Lysdæmper Hue AT

1

page3image2509552

 

Ombygningskit: 3D printet dele

Monteringsmuligheder

Er det muligt at købe filerne så jeg selv kan printe?

Det er, og bliver ikke muligt at købe filer ved LAB3D. Det koster mange penge at holde den udvikling igang, og vi vil ikke kunne opretholde en forretning hvis vores filer var hos andre firmaer.

Der er lagt et stort arbejde i at lave en Open source version, som er udviklet af Per Mejdal Rasmussen. Per har i flere år arbejdet med Zigbee kontakter samtidig med at han administrere Facebookgruppen Zigbee kontakt til LK Fuga. Her bliver der lagt et stort arbejde i udvikling som er helt frivilligt. Vi vil derfor gerne anbefalde at tage et kig på denne gruppe. Udover denne Open Source version er gruppen også fyldt med hjælpsomme mennesker, som gerne svare på de fleste spørgsmål.

Pers Design kan findes her på Thingiverse

ZGP2801K4-FOH-E

Hvis du printer selv kan du med fordele købe PCB’et (ZGP2801K4-FOH-E )som skal bruges. Det kan købes her

 

Manual til at samle produktet

Du kan finde manualen her